Elnökségi ülés 2017. szeptember 12.

Tisztelt Tagság, kedves Látogatók!

Szeptember 12-én került megtartásra az Egyesület soron következő elnökségi ülése. Az ülésről készült jegyzőkönyvet meg lehet tekinteni itt elnoksegi_2017-09-12

Szeretnénk a Tagságot tájékloztatni, hogy a Vezetőség egy korábbi ülésén úgy döntött, hogy az Egyesületet, vagy a magyar óriásnyulat érintő, valamely Tag által jegyzett bármilyen sajtómegjelenés (írott, vagy elektronikus médiában) kizárólag az Egyesület Elnökének előzetes engedélyével lehetséges. Az engedély nélküli megjelenések jogellenesek, mert az Egyesület képviseletére a Ptk és az Alapszabályunk szerint az Egyesület elnöke, vagy az általa meghatalmazott személy jogosult.

Kérjük a Tagok önmérsékletét a FB-on történő posztolások és kommentek tekintetében is. Tartózkodjanak a megosztó, értelmetlen vitákat szító, és más személyeket, vagy egymást sértő bejegyzésektől! Ez utóbbit kérjük a különféle blog-ok esetében is betartani! Kérjük, hogy határolódjanak el a bejegyzéseikhez, megosztásaikhoz – mások (akár ismerősök) által – fűzött nemkívánatos kommentjeitől, bejegyzéseitől.

Legutóbbi ilyen komment az egyik sikeres tenyésztőnk sajtómegjelenésének posztjára érkezett egy Hegedűs Tibor nevű személytől

Íme: írta “Hegedűs Tibor”

“Csak egyszerűen a Barátom. Ennyi. Egy vérből valók vagyunk. Már régen piedesztára kellett volna emelni. Amit Te teszel a magad módján a magyar tradíciók és a magyar nemzet kultúrája fenntartása érdekében az példamutató. Ugyan szekszárdi vagy, Baranyához tartozol, baranyaiként tekintünk rád. Baranyába sokaknak beletört már a bicskája. Mert az összefogás, ami itt tapasztalható kevés helyen fordul elő. S ehhez bizony Tolna megye is hozzátartozik. Egy tolnai ember, aki baranyai Hajrá Tolna!”

El kellene már felejteni ezt a “baranyaiskodást”, a “tolnaiskodást” és minden “máskodást”! A nyulak tenyésztéséhez erre semmi szükség, a magyar óriásnyúl tenyésztéséhez meg pláne.

Szügség van azonban barátságra, megértésre, sőt alázatra, együttműködésre, stb. A Vezetőség minden olyan hozzáállást elutasít, amely nem felépít, hanem leépít és/vagy káoszt, különféle ingereket gerjeszt.

Kérjük ezt komolyan venni és tartózkodni minden, a képviseleti rendet sértő cselekménytől. A képviseleti rendet megsértő Taggal szemben etikai és/vagy (cselekmény súlyától függően) fegyelmi eljárást indítunk.

Kérjük továbbá, hogy mindenki tekintse át az Egyesülettel szembeni fizetési kötelezettségeit és szíveskedjen a fennálló kötelezettsegeket teljesíteni! Köszönjük.

Értesítjük a Tagságot a soron következő Közgyűlés várhatóan október első felében kerül összehívásra.

Üdvözlettel:

Vezetőség

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.